Beuningse Boys ook te sterk voor VVLK

BEUNINGEN - Voor Beuningse Boys stond 6 september de tweede poulewedstrijd voor de beker op het programma. Tegenstander in dit thuisduel was VVLK.

De wedstrijd is nog maar net onderweg of het is al raak voor Beuningse Boys. Na slechts twintig seconden voetballen is het al 1-0. Na 35 minuten wordt het 2-0 als Roan Dollman met een handigheidje de keeper het nakijken geeft en de bal binnen kan lopen. Na rust gaat Beuningse Boys verder met aanvallen en komt het al snel op 3-0 als Jurrien Aalbers de bal binnen weet te tikken. Roan Dollman maakt zijn tweede en zet de Beuningse ploeg op 4-0. Invaller Dennis Arts maakt de 5-0, tevens de eindstand.

Zo weet Beuningse Boys opnieuw te winnen en mag het de komende wedstrijd in en tegen Nijmegen in een onderling duel uit gaan maken wie er een ronde verder mag bekeren. De aftrap van Nijmegen-Beuningse Boys op Sportpark Oscar Carré is om 14.00 uur.