Het Dijkterras in Beuningen.
Het Dijkterras in Beuningen. Foto: Het Dijkmagazijn

Liederentafel op het Dijkterras in Beuningen

BEUNINGEN - Het Dijkterras bij Het Dijkmagazijn wordt komende zondag, bij mooi weer, muzikaal opgeluisterd. Tussen 13.00 en 15.00 uur kunnen terrasgasten en passanten genieten van een heuse liederentafel. Stef Perry en Theo Arts zingen smartlappen en levensliederen, en begeleiden zichzelf op gitaar, ukelele en accordeon.


De twee zijn bekend met het Nederlandse levenslied, en dan met name de liederen die gaan over het leven aan en met het water. Al jarenlang maken ze deel uit van de Nijmeegse Liederentafel van café 't Haantje in Nijmegen, waar ze maandelijks voor vertier zorgen. Helaas ligt die activiteit, vanwege de corona maatregelen, nu even stil. Daarom zijn ze verheugd dat ze komend weekend muziek kunnen maken op het Dijkterras. Met betrekking tot het optreden zijn wel enkele RIVM maatregelen van kracht.

Meeneuriën

Waar de twee normaliter boekjes met liedteksten uitdelen, en bezoekers vaak uit volle borst mee zingen met de bekende smartlappen, is dat nu niet mogelijk. 'Luidkeels meezingen is niet toegestaan, maar voorzichtig meeneuriën kan wel', aldus Het Dijkmagazijn.

Terras

Het Dijkterras is, bij mooi weer, geopend van 10.00 tot ongeveer 16.30 uur. Er is muziek tussen 13.00 en 15.00 uur. Het Dijkmagazijn is gelegen aan de Dijk 41 in Beuningen, ter hoogte van de Waardhuizenstraat. Meer informatie: www.dijkmagazijnbeuningen.nl.