Wandelcafé Maas en Waal

MAAS EN WAAL - In alle dorpen van de gemeenten Druten en West Maas en Waal lopen één of meerdere groepen als onderdeel van Wandelcafé Maas en Waal. In totaal zijn er momenteel 18 groepen actief.

Alle groepen wandelen aangepast, met inachtneming van de richtlijnen voor het voorkomen van verspreiding van het coronavirus. In kleine groepjes en op 1,5 meter afstand. Een gezamenlijke kopje koffie of thee na afloop wordt bovendien alleen gedronken als de locatie dat toelaat. Aanvullend advies is om vóór het wandelen thuis naar het toilet te gaan en onderweg geen versnaperingen met elkaar te delen. Uiteraard blijven belangstellenden bij klachten zoals hoesten of een lopende neus, thuis. Ook in het geval van zieke gezinsleden.

Het Wandelcafé Maas en Waal is een initiatief van Stichting Maas en Waal in Beweging. Het Wandelcafé is er voor iedereen die het leuk vindt om samen met andere mensen te wandelen. Deelname is gratis, alleen het kopje koffie/thee na afloop is op eigen kosten. Deelnemers sluiten aan wanneer het hen past. Op www.bendefit.nu kan iedereen zien wanneer er gewandeld wordt.