Afbeelding
Foto: Het Dijkmagazijn

Start KidsXtra, voor kinderen die lekker willen bewegen

BEUNINGEN - Vanaf 31 augustus vindt KidsXtra weer plaats. Op elke maandag na schooltijd, tot in oktober. Bij KidsXtra gaat het om lekker samen spelen en vriendjes maken.

Sommige kinderen hebben een extra zetje in de rug nodig om te gaan bewegen. Het Dijkmagazijn biedt samen met De Fysioo en Motiveet op maandagen KidsXtra aan, een programma met beweegactiviteiten in Beuningen.

De Fysioo en Het Dijkmagazijn bieden de spelactiviteiten aan op hun locaties, binnen en buiten in de natuur. De diƫtisten van Motiv-eet organiseren enkele bijeenkomsten voor ouders om onderling ervaringen en informatie uit te wisselen. De kinderen maken ook nog kennis met verschillende beweeg- en sportaanbieders.

KidsXtra is er voor kinderen van 4 tot 8 jaar die in de gemeente Beuningen wonen en vindt plaats op de maandag van 15.30 tot 16.30 uur bij de Fysioo, Zonnebloemveld 1, Beuningen. Soms in de Beuningse uiterwaarden bij Het Dijkmagazijn. Deelname is gratis en instappen kan vanaf elk moment. Meer informatie en aanmelden: De Fysioo, Ruud Hurkens, 024-67 50 137, ruud@defysioo.nl. Zie ook www.dijkmagazijnbeuningen.nl.