Directie en Raad van Advies Megens Installaties.
Directie en Raad van Advies Megens Installaties. Foto: Megens Installaties

Groeiend Megens Installaties stopt onderhoud particuliere markt

DRUTEN - Megens Installaties maakte de afgelopen jaren een gestage groei door. Naast de vestiging in Druten is het van oorsprong Puiflijkse installatietechnische bedrijf actief in Rotterdam en Apeldoorn. De belangrijkste groei van deze drie vestigingen vond plaats op de zakelijke markt. Mede om die reden heeft men ertoe besloten om per 1 oktober aanstaande te stoppen met particuliere onderhoudswerkzaamheden.

'De keuze om onze focus definitief te verleggen naar de zakelijke markt is een logisch gevolg van de ontwikkeling die ons bedrijf de afgelopen jaren doormaakte', legt Günther Nieborg, directeur Technisch Beheer bij Megens Installaties, uit. 'Particulieren hebben aan de basis gestaan van ons succes, daar zijn we ons terdege van bewust. Deze weloverwogen stap stelt ons echter in staat om onze specifieke technische kennis beter toe te kunnen passen.' Ook de krapte op de arbeidsmarkt wordt genoemd als reden.

Het bedrijf blijft overigens partner voor particulieren met een meer complexe technische installatie. Zij kunnen nog steeds op onze kennis en kunde rekenen als het gaat om bijvoorbeeld renovaties en vervangingen.

Betrouwbare partner

Collega-installatiebedrijf Kemkens uit Oss werd bereid gevonden iedere Megens-klant een aanbieding te doen voor een nieuw contract, voor het uitvoeren van servicewerkzaamheden zoals het onderhoud aan een cv-ketel. 'Een betrouwbare partner met jarenlange ervaring, met name op de particuliere markt, en bovendien merkonafhankelijk', aldus Nieborg. 'Overigens staat het onze klanten volledig vrij om te kiezen voor een andere installatiebedrijf in de regio.'

www.megens-installaties.nl