Impressie hoe het vakantiepark er uit ziet.
Impressie hoe het vakantiepark er uit ziet. Foto: artist impression Europarcs

Start verkoop vakantiewoningen in Kerkdriel

KERKDRIEL - Eind augustus gaat de verkoop van start van de vakantiewoningen op 'Resort Aan de Maas' in Kerkdriel. Het Apeldoornse familiebedrijf heeft sinds de aankoop van het vakantiepark vorig jaar het complex een facelift laten ondergaan.

Er zijn zowel kavels aan het water met een privéstrand, als kavels met een fraai uitzicht over een golfbaan. Resort aan de Maas heeft volgens Wim Vos, directeur EuroParcs, een oer-Hollandse uitstraling: 'De ligging aan de zijarm van de Maas maakt dat er sprake is van veilig zwemwater en grote mogelijkheden op het gebied van watersport en waterrecreatie. Daarnaast is er onlangs een fraaie Maasboulevard afgerond die voor het resort langsloopt. Daardoor kun je prachtige wandelingen aan het water maken tot aan Kerkdriel aan toe. Tenslotte ligt er ook een mooi 9-holes golfcomplex direct naast Resort Aan de Maas waarop je vanaf het vakantiepark ook een fraai uitzicht hebt.'

Start verkoop

Het familiebedrijf richt zich in eerste instantie op de investeerdersmarkt: op vrijdag 28 augustus start de verkoop van de vakantiewoningen, waarbij geïnteresseerden net als op de overige EuroParcs-vakantieparken de mogelijkheid hebben om ook de grond onder de recreatie-objecten te verwerven.

Kijk voor meer informatie op: www.europarcsverkoop.nl.