Afbeelding
Foto: De Nieuwe Muziekschool

Gratis proeflesdag De Nieuwe Muziekschool

DRUTEN - Op zaterdag 29 augustus start het nieuwe cursusjaar van De Nieuwe Muziekschool met de gratis proeflesdag. Iedereen die een instrument wil leren bespelen, kan hier terecht voor diverse cursussen.

De Nieuwe Muziekschool biedt les op verschillende instrumenten zoals piano, gitaar, viool, dwarsfluit en saxofoon en vele andere. Vanzelfsprekend worden de lessen gegeven volgens de Corona-richtlijnen. Ook digitale lessen zijn mogelijk. De proeflesdag duurt van 10.00 uur tot 14.00 uur en wordt gehouden op de leslocatie van De Nieuwe Muziekschool (IKC de Kubus, Irenestraat 3 in Druten).

Aanmelden

Om een tijd af te spreken, is het nodig om je aan te melden voor de proeflesdag bij de docent van het instrument van je keuze. Ook meerdere proeflessen op één dag zijn mogelijk. Wie niet kan op 29 augustus, kan een afspraak maken voor een gratis proefles op een andere dag. Voor de jongste leerlingen is er Muziek en Bewegen (groep 1-2) en Algemene Muzikale Vorming (groep 3-4). Deze proeflessen vinden plaats op maandagmiddag 7 september. Info: www.denieuwemuziekschooldruten.nl.