Wandelcafé Deest

DEEST - Wie het leuk vindt om eens per week in groepsverband te wandelen, en naderhand gezamenlijk iets te drinken, is van harte welkom bij Wandelcafé Deest. Het doel is om een keer per week op een vast tijdstip een vaste route te gaan wandelen, met als doel de gezondheid te verbeteren. De wandelingen starten elke maandagmiddag om 13.30 uur vanaf het Trefpuntplein in Deest. De organisatie is in handen van twee vrijwilligers, zij wandelen mee.

Deelname aan het Wandelcafé is gratis en aansluiten is vrijblijvend. Na afloop is het mogelijk om een kopje koffie, thee of een drankje te drinken en nog even gezellig na te praten. Deelnemers aan het Wandelcafé dienen rekening te houden met de corona-maatregelen, zoals het houden van 1,5 meter afstand. Er wordt gewandeld in groepen van maximaal tien personen. Zijn er meer deelnemers, dan wordt de groep gesplitst.

Ook in andere dorpen in Maas en Waal zijn de Wandelcafés inmiddels weer opgestart. In de dertien dorpen in de gemeenten Druten en West Maas en Waal zijn achttien groepen actief. Voor meer informatie en een overzicht van de wandelgroepen, zie: www.bendefit.nu/events.