Struin mee met De Bastei

NIJMEGEN - De Bastei biedt de komende weken weer twee leuke struintochten. Natuur, bewegen, aandacht en bewustwording staan centraal bij deze 'dWaalZin-activiteiten'. Zet al je zintuigen open en beleef de natuur op een bijzondere manier, vol aandacht, in stilte, al struinend. De wandeltochten vinden plaats onder leiding van ervaren struincoaches.

Op zaterdag 1 augustus start er om 10.15 uur een stiltewandeling door de Ooijpolder. Een ervaren struincoach neemt deelnemers mee op een route door de ruige natuur van de uiterwaarden en de polder. Er wordt gestart en geëindigd bij de ingang van café-restaurant Oortjeshekken aan de Erlecomse Dam in Ooij.

Op zaterdag 8 augustus kunnen belangstellenden meegaan met een blotevoetenwandeling. Op blote voeten lopen is inmiddels een bekend fenomeen en geliefde actieve bezigheid geworden. Je maakt er contact door met de aarde en krijgt het besef van alles wat om je heen is. De start is om 10.15 uur vanaf De Bastei.

Meer informatie en aanmelden: debastei.nl/agenda. De Bastei is gevestigd aan de Waalkade 83 in Nijmegen. Voor meer informatie: www.debastei.nl of telefoon 024 - 3297070.