Bijeenkomst voor nieuwe vrijwilligers hospice

DRUTEN - Met het oog op het herstarten van de activiteiten van De Brug Hospice en Thuiswaken Maas en Waal wordt een informatiebijeenkomst gehouden voor nieuwe vrijwilligers. Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 13 augustus van 13.30 tot 15.00 uur.

Bij De Brug Thuiswaken worden vrijwilligers ingezet bij mensen die de laatste periode van hun leven door willen brengen in hun eigen vertrouwde omgeving. Het hospice op haar beurt wil een plek zijn waar mensen in een huiselijke warme sfeer in alle rust afscheid kunnen nemen van hun leven, wanneer dit juist niet meer thuis mogelijk is. Wie altijd al iets heeft willen betekenen voor mensen in de laatste fase van het leven, komt in aanmerking voor een vrijwilligersfunctie bij de organisatie.

Zowel vrijwilligers met als zonder ervaring in de zorg zijn van harte welkom om te reageren. Tijdens de informatiebijeenkomst wordt hen de nodige informatie verstrekt en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Medio september start de introductiecursus voor nieuwe vrijwilligers. Deze cursus bestaat uit vijf dagdelen theorie en twee dagdelen praktijk.

Aanmelden

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan via tel. 0487-54 02 42 of per mail: info@debrugmaasenwaal.nl. Zie ook: debrugmaasenwaal.nl.