Afbeelding
Foto: SOK Afferden

Go Fit 20 Oaffere alternatief voor bouwweek

AFFERDEN - Voor de jeugd in Afferden kan dit jaar, vanwege het coronavirus, geen huttenbouw georganiseerd worden. SOK Afferden komt daarom met een alternatief programma; Go Fit 20 Oaffere. Van woensdag 12 tot en met vrijdag 14 augustus zijn er allerlei sportieve activiteiten.

De deelnemers worden in twee groepen gesplitst, waarbij iedere groep een eigen programma heeft. Woensdag 12 augustus starten de deelnemers met 'Spot the Sporter', een activiteit waarbij goede ogen en een scherp verstand nodig zijn om alles tot een goed einde te brengen.

SOK sports day

Op donderdag staat de SOK sports day (it’s all in the Game) op het programma, met verschillende activiteiten op het bekende huttenbouw-terrein om de fitheid van de deelnemers te testen. Voor de bovenbouw is er een extremere variant bedacht en ze zullen dan ook verschillende proeven ondergaan.

Afsluiting

Vrijdag 14 augustus is er tot slot het Oaffers Glory Event (OGE), een afsluiting waarbij sport, spel en vooral plezier centraal staat.

Recentelijk ging SOK op ludieke en sportieve manier door het dorp om zo iedereen over te halen mee te doen. Meer informatie is ook te vinden op: www.sokafferden.nl.