Afbeelding
Foto: Het Dijkmagazijn

Takkenweek aan het Waalstrand

BEUNINGEN - Het Dijkmagazijn verzorgt in de eerste week van de zomervakantie traditiegetrouw de Takkenweek; vier dagen lang strandpret aan de Waal. Kinderen tussen de acht en twaalf jaar kunnen deelnemen aan de activiteit.


Hou je van hutten bouwen, kunstwerken maken en spannende dingen beleven? Meld je dan aan voor de Beuningse Takkenweek. De activiteiten vinden plaats op 13, 14, 16 en 17 juli. Je kunt zowel een als meerdere dagen deelnemen.

Struinen

De Beuningse uiterwaarden bieden volop ruimte om rond te struinen en je fantasie op hol te brengen. En er is voldoende materiaal om iets mee te doen: takken om hutten te bouwen, zand en klei om beelden te maken, jutvondsten op het waalstrand voor kleurrijke mozaïeken. Uiteraard kun je ook lekker klimmen, klauteren en kliederen. Voor een echte buitenlunch borrelt in de heksenketel verse soep. En wie wil kan broodjes roosteren boven een knapperend houtvuurtje.

Aanmelden

De activiteiten zijn elke dag van 10.00 tot 15.30 uur, en starten bij Het Dijkmagazijn. Aanmelden vooraf is verplicht, geef je voor elke dag apart op. De kosten bedragen 5 euro per dag, inclusief begeleiding, materialen en eten en drinken. Ouders mogen vanwege corona-maatregelen niet meedoen, er is voldoende begeleiding.

Let op, doe stevige (dichte) schoenen aan, en kleding die vies mag worden (geen nylon kleding in verband met brandgevaar). Meer informatie en aanmelden: www.dijkmagazijnbeuningen.nl.