Bloedprikken op afspraak in Tiel

TIEL - Vanaf woensdag 1 juli kiezen patiënten via de website van Ziekenhuis Rivierenland in Tiel zélf het moment waarop ze willen komen voor bloedprikken.

Het ziekenhuis start met deze nieuwe service, omdat dit een betere spreiding geeft van patiënten door de dag heen. Dit helpt bij de vormgeving van het 1,5 meter beleid in het ziekenhuis.

Op de website van het ziekenhuis staat bij het onderdeel bloedprikken een link naar de digitale agenda, waarin patiënten het voor hen beste moment kiezen. Zie hiervoor www.ziekenhuisrivierenland.nl/afdelingen/laboratorium/prikpoli. Na het inboeken van de afspraak ontvangt de patiënt een bevestiging per e-mail. Naar de afspraak neemt u uw verwijzing van de huisarts of specialist mee.

Het zelf plannen is op dit moment alleen mogelijk in het ziekenhuis in Tiel. De verwachting is dat de buitenlocaties op korte termijn ook volgen.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten en/of koorts (>38°C) kom dan niet naar de prikpost maar neem eerst contact op via tel. 0344-67 38 00.