Afbeelding
Foto: Martijn van Os

Volleybalvereniging SIOK Boven-Leeuwen traint weer met de jeugd

BOVEN-LEEUWEN - Wat was het voor de jeugd van SIOK fijn om na de lockdown weer te mogen starten met volleyballen. Inmiddels is er door de jongste jeugd (8-12 jaar) op de woensdagmiddag alweer vier keer in de buitenlucht getraind. De oudste jeugd (12-18 jaar) trainde al één keer op de donderdagavond.

De buitentrainingen waren mogelijk doordat DSZ haar terrein beschikbaar stelde, waarvoor SIOK zeer dankbaar is. De club is ook trots op de jeugdtrainers, die vol enthousiasme weer startten. Na de zomervakantie hoopt men weer in D'n Dulper te kunnen trainen en dat er weer wedstrijden zijn en toernooitjes gehouden kunnen worden.
Heb jij balgevoel en zou je het leuk vinden om in een team te spelen? Kom dan gratis drie keer proeftrainen bij SIOK. Vooral de jongensgroep, van 10 tot 12 jaar, kan versterking gebruiken. Meiden tussen de 12 en 14 jaar of tussen de 16 en 18 jaar, met wedstrijdervaring bij de NeVoBo, zijn van harte welkom om kennis te komen maken met de meidenteams. Vanwege het coronaprotocol, is van te voren aanmelden verplicht. Dit kan bij Tiny de Haas, via tel 0487-59 31 01 of per mail: tintonnie@gmail.com.

Afbeelding
Afbeelding