Kerkdiensten Protestantse Gemeente

Rivierenland Oost

Protestantse gemeente Rivierenland Oost verzorgt op zondag 7 juni om 10.00 uur een kerkdienst in de kerk in Beuningen. Voorganger is ds. Dick Sonneveld. Op zondag 14 juni is er om 10.00 uur een kerkdienst in Wijchen. Voorganger is pastor Marike Meek. Vanzelfsprekend worden de RIVM richtlijnen gevolgd. Bij de diensten zijn maximaal 30 mensen welkom. Meer informatie: www.rivierenlandoost.nl.
Voor wie niet aanwezig kan of durft te zijn, gaan ook de online kerkdiensten gewoon door. Op zondag 7 juni is ds. Jan Willem Drost de voorganger en op zondag 14 juni is ds. Paul Oosterhoff de voorganger van de online kerkdienst.

Bergharen - Hernen

Protestantse gemeente Bergharen-Hernen verzorgt zondag 7 juni om 10.00 uur een dienst in de kerk van Horssen. Voorganger is ds. H. Fonteyn. Vanzelfsprekend worden de RIVM richtlijnen gevolgd. Bij de dienst zijn maximaal 30 mensen welkom.
Mocht bovenstaande dienst geen doorgang kunnen vinden dan is de kerk in Bergharen op zondag open van 10.00 tot 11.00 uur voor gebed en bezinning. Voor meer informatie, zie: www.pkn-bergharen-horssen.nl.