Puppy Project 'Puppyheuvel'

EWIJK - Op het uitlaat- en speelveld Hondenheuvel in Ewijk gaat op woensdag 20 mei een uniek project van start: 'Puppyheuvel'. Belangstellenden kunnen daar elke woensdag tussen 10.00 en 11.00 uur gratis met hun pup terecht. Deelnemers kunnen op het veilig afgesloten veldje, aan het Schoolpad in Ewijk, samen met hun pup kennismaken met andere puppy's en met de begeleiders van Hondenheuvel.

Hondenheuvel is een unieke samenwerking tussen uitlaatservice De Uitwaaiers en zorggroep Maas en Waal. Het doel van het project is om ouderen, dieren en vrijwilligers samen te brengen. Tijdens het verblijf van de honden op ‘Hondenheuvel’ kunnen de bewoners interactief met ze aan de slag. Zo kunnen ze de honden wat lekkers geven, ballen en stokken aanreiken, ze door takkenbossen laten spelen op zoek naar iets lekkers en de honden aaien in een veilige ren.
Tijdens Puppyheuvel zijn begeleiders van De Uitwaaiers aanwezig met tips en trucs. Pups zijn welkom vanaf acht weken en kunnen tot hun zestiende week gratis tijdens het uurtje terecht. Benches en overige voorzieningen zijn aanwezig, dus deelnemers hoeven zelf niets mee te brengen. Meer informatie en inschrijven: www.uitwaaiers.nl.