MVS Makelaardij Druten en Hans Janssen Garantiemakelaars Druten gaan hun krachten bundelen

DRUTEN - Met ingang van 1 mei 2020 gaan Hans Janssen Makelaars Druten en MVS Makelaardij Druten samen als één bedrijf. Beide makelaarskantoren zijn reeds lange tijd actief in de makelaardij. Hans Janssen is een gevestigde naam in de woningmakelaardij in Maas en Waal, zowel in de verkoop van bestaande als nieuwbouw woningen. MVS Makelaardij kent zijn oorsprong in de Betuwe en is sinds 2010 eveneens gevestigd in Druten en actief met name op het gebied van woningtaxaties. Beide bedrijven zullen door deze samenwerking elkaar uitstekend aanvullen en hun klanten voorzien van een complete en servicegerichte dienstverlening, zowel voor particuliere als professionele opdrachtgevers, zoals projectontwikkelaars en tussenpersonen.

Alle werkzaamheden worden verricht vanuit één locatie. Wij ontvangen u graag op ons kantoor aan de Hogestraat 81 te Druten, het vertrouwde adres waar Hans Janssen Druten reeds lange tijd is gehuisvest.

Voor u zal er niets veranderen. De makelaars/taxateurs Frank van Lunen en Patrick Meeldijk blijven beide aan het bedrijf verbonden en zullen hun werkzaamheden op dezelfde voet voort blijven zetten. Zij zullen worden ondersteund door assistent-makelaar Lindie Siemensma en binnendienst medewerker Jennifer van Maren. In de beginfase zullen beide bedrijfsnamen nog worden gehanteerd, maar zullen uiteindelijk worden geïntegreerd in één nieuwe naam. Met deze samenwerking zal ook de website en etalage een make-over ondergaan. Wij houden u hiervan uiteraard op de hoogte.

U kunt ons blijven bereiken op het bestaande telefoonnummer van Hans Janssen Makelaars 0487-51 34 24 of per e-mail via info@hansjanssendruten.nl en info@mvsmakelaardij.nl