Afbeelding
Foto: Oranjecomité Dreumel

Activiteiten Oranjecomité Dreumel

DREUMEL - Oranjecomité Dreumel viert in 2020 het 100-jarig bestaan. Dit zou gepaard gaan met extra activiteiten, zoals een Koningsbal en een groots Dorpsontbijt. Aangezien alle Koningsdag activiteiten vanwege de heersende coronamaatregelen niet doorgaan, heeft de organisatie voor een alternatief gezorgd. De jeugd kan deelnemen aan een knutselwedstrijd, met als thema de 100ste verjaardag van het Oranjecomité Dreumel.

Het eindresultaat kan van alles zijn; een tekening, schilderij, of misschien wel een kijkdoos. Het werkstuk mag maximaal de grootte van een schoenendoos hebben. De mooiste, leukste en origineelste inzendingen worden beloond met een prijs, vermeld dus duidelijk je naam en adres op het werkstuk. De inzendingen zijn in te leveren bij een van de bestuursleden tot uiterlijk 27 april, 17.00 uur. Voor meer informatie, zie: www.oc-dreumel.nl.

Oranjecomité Dreumel gaat bekijken of de geplande activiteiten verschoven kunnen worden naar een andere datum. Voor komend najaar staan ook nog een spooktocht en een grote dorpsquiz op het programma.