snoeiafval
snoeiafval Foto: Dar

Snoeiafval gemeente Druten

DRUTEN - In verband met de coronamaatregelen kunnen inwoners van de gemeente Druten hun snoeiafval tijdelijk naar Joop Rodenburg brengen. Op de milieustraat in Druten blijft het erg druk, wat zorgt voor onveilige situaties, lange wachtrijen en wachttijden. De gemeente Druten en Dar doen een dringende oproep aan inwoners om een bezoek aan de milieustraat uit te stellen. 'Dit doe je voor de veiligheid en gezondheid van jezelf en die van Dar-medewerkers. Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle.'
Om de drukte op de milieustraat aan de Van Heemstraweg te verminderen kunnen inwoners van de gemeente Druten op zaterdagen van 8.30 tot 15.00 uur hun snoeiafval gratis kwijt bij Joop Rodenburg, aan de Kerkstraat 60 in Druten. Dit betreft een tijdelijke oplossing tot en met zaterdag 2 mei.

Meer informatie

Voor meer informatie, zie www.dar.nl/druten, www.dar.nl/afvalwijzer of de Dar app. Het klantencontactcentrum van Dar is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur via info@dar.nl of tel. 024-3716000.