BSV TV op eerste paasdag

WAMEL - Bootspotvereniging Wamelskwartiertje (BSV) organiseert op eerste paasdag een online paasevenement voor inwoners van Wamel.

Zondag 12 april kunnen mensen de vereniging vanaf 10.00 uur volgen via een live stream. Zorg ervoor dat je, met het hele gezin, om klokslag 10.00 uur klaar zit. Ouders krijgen dan namelijk een geheime opdracht. Tijdens de uitzending kan er volop gechat worden met de studio van de BSV. Leuke berichten worden beloond met fantastische prijzen. Kinderen kunnen meedoen aan leuke activiteiten, waarmee ook prijzen te winnen zijn.

Paaseieren zoeken

Bij Pasen hoort natuurlijk paaseieren zoeken, en dit kan gewoon in je eigen voortuin. Geef je hiervoor tijdig op via het inschrijfformulier op www.bootspotwamel.nl. Er zijn deze dag ook 'speciale paaseieren' in omloop. Instructies volgen via de live stream.

Op de website staat ook een kleurplaat. Print deze uit en kleur hem op z'n mooist in. Hang de kleurplaat vóór zaterdag 11 april voor het raam. De mooiste kleurplaat wordt beloond met een prijs.

Wens of boodschap

In coronatijd is het advies zoveel mogelijk thuis te blijven. Een bezoek aan opa of oma is helaas even niet mogelijk. Ook missen we andere familieleden, klasgenootjes en teamgenoten van bijvoorbeeld het voetbalelftal. Heb je voor iemand een mooie wens of boodschap of wil je iemand een hart onder de riem steken? Schrijf deze boodschap dan met stoepkrijt op de stoep. Of maak een leuk filmpje en stuur deze naar bsvwamel@gmail.com.. De leukste, mooiste of liefste wens wint een prijs.

Prijzen

Alle prijswinnaars krijgen hun prijs thuis. Deze wordt aan de deur bezorgd door leden van de BSV. Dit alles gebeurt live tijdens BSV TV.

Uiteraard heeft Bootspotvereniging Wamelskwartiertje nog veel meer in petto. Laat je verrassen op eerste paasdag tijdens BSV TV. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Bootspotvereniging Bsv Wamelskwartiertje of www.bootspotwamel.nl.