Dennis van der Stroom
Dennis van der Stroom Foto: Dennis van der Stroom

Marathons lopen voor KiKa

DRUTEN - Veteraan en fervent hardloper Dennis van der Stroom had zichzelf tot doel gesteld dit jaar een aantal marathons te lopen om geld op te halen voor KiKa. Afgelopen zondag, 5 april, zou Dennis de marathon van Rotterdam lopen. Helaas is deze door het coronavirus uitgesteld. Hij zou komend jaar tevens de marathon van Londen lopen, als ambassadeur van de Invictus Games Foundation. Ook stonden de marathons van New York, Chicago, Boston, Tokyo en Berlijn op het programma.

De Drutenaar zet zich momenteel in in de zorg, om te ondersteunen in de strijd tegen corona. Om toch fit te blijven, loopt hij regelmatig hard. Afgelopen zondag wilde Dennis een marathonafstand in Maas en Waal afleggen, echter heeft hij de tocht na 31 kilometer moeten staken vanwege de warmte.

Sponsoring

Dennis blijft de komende tijd trainen en daarmee geld ophalen voor KiKa. Mensen kunnen hem sponsoren per kilometer, maar er kan ook vrij gedoneerd worden. Kijk voor meer informatie op: www.runforkikamarathon.nl/dennis-van-der-stroom-new-york-2020.

Dennis van der Stroom met zijn vrouw Mireille en dochter.