Aandacht voor cliëntmedezeggenschap

MAAS EN WAAL - Samen in gesprek over goede zorg thuis. Daar vraagt ZZG zorggroep - cliëntenraad en medewerkers - de komende tijd aandacht voor. Want passende zorg bieden is alleen mogelijk in goede afstemming met cliënt, familie en mantelzorger(s). Het doel is het werven van geïnteresseerden die de cliëntmedezeggenschap in de wijk willen versterken.

Meedenken

Leden van de cliëntenraad en wijkverpleegkundigen van ZZG in het gebied Wijchen en Maas en Waal zetten zich in om cliënten, hun naasten, mantelzorgers en vrijwilligers te werven die zich hiervoor willen inzetten. Ook wijkbewoners met affiniteit voor cliëntmedezeggenschap in de wijk zijn van harte welkom om mee te denken.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ruud van Zuijdam, voorzitter regionaal overleg cliëntenraden, via r.vzuijdam@zzgzorggroep.nl. Direct aanmelden kan ook door een brief of mail te sturen met korte motivatie en cv naar mevrouw Doke Willems-Hormes, ambtelijk secretaris, Passedwarsstraat 69B, 6601 AR Wijchen of do.willems@zzgzorggroep.nl.