Inschrijven voor derde editie Open Maas en Waal

MAAS EN WAAL - Zaterdag 6 juni 2020 vindt de derde editie van Open Maas en Waal plaats. Het project is opgericht om de bekendheid van Maas en Waal als regio te promoten en daarmee ook de bekendheid van de vele bedrijven, sportclubs en organisaties die actief zijn in dit gebied. Via Open Maas en Waal krijgen zij een podium om hun organisatie of club in de spotlights te zetten. De eerste informatiebijeenkomst heeft plaatsgevonden in januari. De tweede bijeenkomst zou donderdag 19 maart plaatsvinden in Wijchen, maar is vanwege het coronavirus afgezegd.

De derde editie van Open Maas en Waal staat gepland voor 6 juni. Het streven is om met Open Maas en Waal bezoekers van zowel binnen als buiten Maas en Waal (Den Bosch, Tiel, Nijmegen, Oss) naar de regio trekken. De organisatie hoopt dat zoveel mogelijk bedrijven, verenigingen en organisaties die zaterdag hun deuren openen. Bijvoorbeeld om bezoekers een kijkje in de keuken te geven, om nieuwe klanten, personeel of leden te werven. Alles is mogelijk.

Informatieavond

De eerste informatieavond van Open Maas en Waal, op dinsdag 14 januari, bleek een groot succes. Ruim vijfenveertig geïnteresseerden kwamen langs en na afloop was het enthousiasme duidelijk merkbaar. Er werden contacten gelegd en plannen gemaakt voor de komende editie van Open Maas en Waal. De informatieavond in Wijchen gaat niet door, maar dat betekent niet dat de voorbereidingen stil liggen. De organisatie hoopt dat zoveel mogelijk vrijwilligers, bedrijven, instellingen, musea en clubs uit Wijchen, Druten, West Maas en Waal en Beuningen zich aanmelden voor het evenement. Kijk voor meer informatie op www.openmaasenwaal.nl. Deelname aan Open Maas en Waal is gratis.