Afbeelding
Foto: Badmintonclub Druten

Tweede plaats jongste talenten BC Druten

DRUTEN - Badmintonclub Druten is trots op haar jongste jeugdteam, dat zich in het eerste competitiejaar naar een fraaie tweede plaats heeft geknokt.

Vanaf de eerste wedstrijdronde streden Jan van Woezik, Jesse van Beem en Bas van der Wal voor wat ze waard waren, en dat heeft geresulteerd in verschillende overwinningen. Gaandeweg het seizoen was duidelijk te zien dat de jongens beter werden, ze hebben heel veel geleerd. Dat is ook te danken aan de goede en plezierige trainingen van de nieuwe hoofdtrainer Simon Ahuluheluw en aan jeugdtrainer Niels van Zwam. Simon en Niels slagen erin om op een positieve en enthousiasmerende manier hun badmintonlessen over te brengen. Er is veel plezier tijdens de trainingen en er wordt hard gewerkt.

Meetrainen

Kinderen die ook zin hebben om te badmintonnen, worden door Jan, Jesse en Bas en alle andere jeugdleden van harte uitgenodigd eens een keer mee te komen spelen. De jeugd van Badmintonclub Druten speelt elke vrijdagavond van 18.45 tot 20.30 uur in de sporthal aan de Heuvel in Druten. Meer informatie: www.badmintonclubdruten.nl.