Heren 2 in actie tegen Wyba
Heren 2 in actie tegen Wyba Foto Challenge Beuningen

Thuiswedstrijden Challenge

BEUNINGEN - Deze week waren er twee thuiswedstrijden voor Basketbalvereniging Challenge. Heren 2 streed tegen Wyba uit Wijchen en ze streden als helden. Helaas hebben de heren van Challenge de eerste paar minuten van het derde kwart de verdediging laten zakken. Daar hebben de Wijchenaren gebruik van gemaakt en ze liepen 12 punten uit. Jammer genoeg konden de heren van Challenge deze wedstrijd niet winnen. De wedstrijd eindigde in een eindstand van 47-65.
De mannen U20 van Challenge speelden een thuiswedstrijd tegen de U20 van Arta uit Steenwijk. De eerste 10 minuten liepen gelijk op, maar de rest van de wedstrijd waren de Beuningenaren sterker. De U20 kon wederom een wedstrijd met winst afsluiten, 76-50.