Afbeelding
Foto: All-inn verspreidingen

Bezorgers gezocht

Nieuwe verspreider voor de Maas&Waler

MAAS EN WAAL – Vanaf 1 maart zal deze krant bezorgd gaan worden door All-Inn verspreidingen. Helaas lukt het de huidige verspreider, Elba Logistics, niet om voor alle wijken een bezorger te vinden. All-Inn verspreidingen zal ervoor gaan zorgen dat de Maas&Waler en de lokale folders weer netjes bezorgd worden.

De verspreiding van de Maas&Waler werd naar alle tevredenheid tot 1 oktober 2019 door Pepag uit Deest gedaan. Doordat Pepag aan De Persgroep (na het stoppen van de Waalkanter en Koerier Beuningen) een grote klant kwijtraakte besloot het bedrijf te stoppen met de werkzaamheden. De verspreiding van slechts één weekblad bleek niet meer rendabel, mede doordat er steeds meer folders verdwenen naar de bulkpakketten in het weekend.
Momenteel wordt in kaart gebracht in welke wijken er niet goed wordt bezorgd. Het is daarom van belang uw klacht door te geven aan de Maas&Waler, ook als u eerder uw klacht heeft doorgegeven via Elba. Dat kan via www.demaasenwaler.nl/klacht.

Meld je aan

Bezorgers kunnen zich aanmelden via www.allinnbezorger.nl of tel. 0571-274137. Bezorg je nu al de Maas&Waler? Dan krijg jij natuurlijk voorrang op je eigen wijk. Vergeet dit niet aan te geven bij je aanmelding.

Op www.demaasenwaler.nl vindt u een overzicht met extra afhaalpunten. De krant is ook online te lezen.