Nederlaag DIO'30

DRUTEN - DIO'30 heeft in de competitie wederom een forse nederlaag geleden. In een thuiswedstrijd was Concordia Wehl met 1-4 te sterk. DIO'30 had vanaf het begin al moeite om in het spel te komen en de bezoekers kwamen al snel op voorsprong. Pas op slag van rust wist DIO'30 op gelijke hoogte te komen. De verwachtingen waren dat DIO'30 na de rust beter voor de dag zou komen en orde op zaken zou stellen. Al snel kwam er ook een goede aanval, maar de voorzet van Bryan Croonen werd weggewerkt voordat Dadier Casal de bal op doel kon schieten. Vrij onverwacht kwamen de bezoekers op een 1-2 voorsprong. De ploeg was sterker in de duels en kwam even later uit een corner op 1-3. In het laatste kwartier werd ook nog de 1-4 binnengeschoten. In de slotfase zette DIO'30 nog wel even aan, maar gescoord werd er niet meer.