Beuningse Boys op valreep naast HAVO

HAALDEREN - Beuningse Boys heeft de eerste competitiewedstrijd na de winterstop op de valreep gelijkgespeeld tegen HAVO. In Haalderen werd het vlak voor tijd 1-1.

Door Niels Eggenhuizen

Beide teams begonnen wat afwachtend en aftastend aan de wedstrijd en in de openingsfase waren de kansen dan ook schaars. Na 32 minuten spelen komt HAVO verdiend op een 1-0 voorsprong als Kefas Schut met een schuiver in de verre hoek de Beuningse keeper kansloos laat. In de tweede helft nam Beuningse Boys meer het initiatief, maar HAVO gaf achterin weinig weg. Pas diep in de tweede helft weet Beuningse Boys de gelijkmaker te scoren. Luuk Könning profiteert van slecht uitverdedigen en Jurriën Aalbers schiet vervolgens de bal in de hoek. Einduitslag 1-1.
Komende zondag staat er een thuiswedstrijd tegen Blauw Wit op het programma. De aftrap op Sportpark De Ooijgraaf is om 14.00 uur.