Vergoeding hoortoestellen bij Van Boxtel

DRUTEN - Van Boxtel hoorwinkels startte als één van de eerste in Nederland met de verkoop van hoortoestellen. Dat was in 1955, dit jaar alweer 65 jaar geleden. Om deze bijzondere leeftijd te vieren, vergoedt de jubilerende hoorspecialist tijdelijk de kosten die de zorgverzekering niet vergoedt (met uitzondering van het eigen risico). Een boodschap waarmee wordt onderstreept dat je tijdens deze jubileumactie gewoon profiteert van de persoonlijke aandacht en service.

Toestellen binnen de vergoede zorg worden vanuit de zorgverzekering voor 75 procent vergoed. Het resterende deel, ook wel eigen bijdrage genoemd, moet dan door de klant zelf worden betaald. Tijdens de jubileumcampagne vergoedt Van Boxtel hoorwinkels echter ook de eigen bijdrage. Voor iedereen met recht op vergoeding betekent dat: categorie hoortoestellen (vergoede zorg) zonder eigen bijdrage.

Premium toestellen

Vanwege het jubileum keert Van Boxtel de gemiddelde vergoeding die een zorgverzekeraar uitkeert bij een categorie toestel nu ook uit op premium toestellen. Dit aanbod geldt ook voor mensen die überhaupt geen recht op vergoeding hebben.