Jubilarissen van Leones.
Jubilarissen van Leones. Foto: Herman van Beek

Leones zet jubilarissen in het zonnetje

BENEDEN-LEEUWEN - In een vol clubhuis hield Leones vorig weekend haar jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst. Behalve dat er werd teruggeblikt en vooral vooruitgekeken naar een jaar met veel veranderingen, werden er vijftien jubilarissen gehuldigd, evenals drie Leden van Verdienste én een Erelid.

Vlak na de jaarwisseling werd op sportpark Het Zijvond het nieuwe kunstgrasveld geopend. In de loop van 2020 gaat ook de schop in de grond voor de bouw van het nieuwe clubhuis met kleedkamers en tribune, geïntegreerd in een zeer fraai ontwerp.

Jubilarissen

Tijdens de bijeenkomst werden maar liefst vijftien jubilarissen gehuldigd. Negen van hen vierden hun 25-jarig lidmaatschap: Frank Arts, Raymond van Toor, Johnny Franssens, Martin Verheijden, Mark Verheijden, Jordy Elemans, Dave Jacobs, Wilco Bennink en Joris van Oijen. Co van Gelder, Henk van den Hurk en Peter Gijsbers werden in het zonnetje gezet vanwege hun 40-jarig lidmaatschap. Piet Rademakers en Peter van Kerkhof werden geëerd voor hun 50-jarig lidmaatschap. Ad Rikken spande de kroon met zijn 70-jarig lidmaatschap.

Lid van Verdienste

Pierre Basten, Arjen Kuipers en Maarten Zondag werden benoemd tot Lid van Verdienste. Ger de Mulder werd benoemd tot Erelid. Hij is al vele jaren consul van Leones en stuurt de vrijwilligers aan die het sportpark onderhouden. Ook is hij nauw betrokken bij de herinrichting van het sportpark.