Van links naar rechts: Senna Coppes 2e , Sam Versteeg 3e ,Rosa van Oijen 3e  , Senna van Oijen 1e , Lesley Goyer 2e , Joris de Vree 1e
Van links naar rechts: Senna Coppes 2e , Sam Versteeg 3e ,Rosa van Oijen 3e , Senna van Oijen 1e , Lesley Goyer 2e , Joris de Vree 1e Foto: Sjaak Janssen

Unitas'28 in de ban van dartweekend

WAMEL - In de kantine van Unitas'28 werd afgelopen weekend een darttoernooi gespeeld. Bij de jeugd gingen Senna van Oijen en Joris de Vree er met de eerste prijs vandoor.

De jeugd van Unitas'28 kwam vrijdagavond in actie. Na diverse spannende wedstrijden stonden Senna van Oijen en Lesley Goyer tegenover elkaar in de finale van de jeugd onder 12. Deze finale werd gewonnen door Senna. Bij de jeugd van 12 jaar en ouder bereikten Joris de Vree en Senna Coppes de finale. Hier trok Joris aan het langste eind.

Senioren

Zaterdag kwamen de heren en dames in actie. Bij de dames won Lisanne Nuy in de finale van Daisy van Gruijthuijsen.

Bij de heren ging de finale tussen Tim van Kessel en Pieter Koolhout. De finale werd een spannende strijd, waarbij Tim er uiteindelijk met de winst er vandoor ging.

Foto

Op de foto van links naar rechts: Senna Coppes, Sam Versteeg, Rosa van Oijen, Senna van Oijen (eerste plaats), Lesley Goyer en Joris de Vree (eerst plaats).