Eindexamenconcert muziekleerlingen Pax.
Eindexamenconcert muziekleerlingen Pax. Foto: Wil Hoes

Eindexamenconcert muziekleerlingen Pax

DRUTEN - Al vele jaren is muziek een examenvak op het Pax Christi College. En al die tijd vormt het jaarlijkse eindexamenconcert door de muziekleerlingen het absolute hoogtepunt van het vak. Dit jaar vindt het eindexamenconcert plaats op vrijdag 7 februari.


Leerlingen die muziek als examenvak gekozen hebben, verzorgen dan een muzikaal programma in het openbaar, met in de zaal een vakjury. Het concert maakt officieel deel uit van het schoolexamen.

Spektakel

Ieder jaar is het weer een groots spektakel met een enorme afwisseling van muziekstijlen, klassikale acts en solo-optredens. De ervaring leert dat eenieder die ooit naar deze eindexamenconcerten is geweest, vrolijker en energieker naar huis ging dan hij voor aanvang van de avond was. Deze leerlingen met muziek als examenvak kunnen namelijk wel wat, en vooral ook ontroeren.

Gratis kaartjes

Het concert wordt gehouden in de aula van de hoofdvestiging van het Pax Christi College, aan de Meester van Coothstraat 34 in Druten. Aanvang 19.30 uur. Belangstellenden zijn welkom om het eindexamenconcert bij te wonen. Kaartjes zijn vanaf maandag 27 januari gratis verkrijgbaar bij de receptie van het Pax Christi College.

Afbeelding