Afbeelding
Foto: CV de Braoiers

Hoogheden Braoiersrijk

BENEDEN-LEEUWEN - Begin januari werden in een bomvolle residentie op spectaculaire wijze prins Herald d'n Enigste en funkenmarieke Ilja gekroond tot de heersers van het Braoiersrijk.


De eerste daad van de nieuwe hoogheden was het installeren van Bas en Rob, de twee nieuwe raadsleden van CV de Braoiers. Op deze dag zijn ook de genomineerden voor Boven Beste Braoier bekendgemaakt: Theo van Ooijen, Rob Fogteloo en Bjorn Graven. Genomineerd voor de Bovenste Beste Lauwse Club zijn Lewabo, Druppels en RTV Lauwe. De winnaars hiervan zullen tijdens de pronkzittingen op 7 en 8 februari bekend worden gemaakt.

Na afloop was in residentie De Rosmolen de receptie om de nieuwe hoogheden te feliciteren. Het bleef nog lang gezellig in het Braoiersrijk.

Op geheel eigen wijze werd ook het jeugdpaar van de Braoiers gepresenteerd. Jeugdprins Bram en jeugdprinses Rosa heersen dit jaar over de carnavalvierende jeugd. Samen met prins Herald d'n Enigste en funkenmarieke Ilja gaan zij genieten van een geweldige carnavalsjaar in het Braoiersrijk.

Afbeelding