Uitnodiging Dag van de Toekomst

BENEDEN-LEEUWEN- Op donderdag 30 januari van 17.00 tot 21.30 uur op het Gemeentehuis aan de Dijkstraat 11 organiseert gemeente West Maas en Waal voor de zesde keer de Dag van de Toekomst, een jaarlijkse bijeenkomst vanuit de Visie Leefbaarheid Kernen 2030 voor inwoners, ondernemers en (vrijwilligers) organisaties uit de gemeente. Er is al veel gedaan met de vijftien speerpunten in de Visie. Denk hierbij aan leefbaarheidsthema's als wonen, werken, onderwijs, welzijn en zorg. Belangrijke vraag hierbij is: 'Zijn er nieuwe ontwikkelingen die vragen om nieuwe ideeën?' Samen met jou gaat men met passie op zoek naar nieuwe initiatieven. Dit jaar ligt de focus vooral op zorg en ondernemen.
Je kunt kiezen waarover je wilt meepraten. Bij je aanmelding geef je de eerste en tweede keuze uit de volgende leefbaarheidsthema's door: burgerparticipatie, wonen, onderwijs en jeugd, ondernemen en recreatie, duurzaamheid, mobiliteit, welzijn en zorg.

Aanmelden en informatie

Graag uiterlijk 25 januari aanmelden via www.westmaasenwaal.nl/DagvandeToekomst. Info via: www.westmaasenwaal.nl/DagvandeToekomst, of neem contact op met Sandra Rikken via dagvandetoekomst@westmaasenwaal.nl of via telefoonnummer 14 0487.