Afbeelding

Senioren en jeugdleden NAS in actie

BEUNINGEN - Voor korfbalvereniging NAS stonden er afgelopen week weer diverse wedstrijden op het programma. De jeugdleden speelden zaterdag hun wedstrijden, de senioren kwamen vorige week woensdag in actie.

De E2 van NAS speelde een wedstrijd tegen Fortuna. Het team wist al snel op voorsprong te komen, door een doelpunt van Femme. Daarna ging NAS goed door en scoorde Fiene er voor rust nog drie. In de tweede helft ging het scoren wat lastiger, maar toch gingen er nog twee punten in. Eindstand 6-0. De pupillen E1 speelden in Weurt tegen Prinses Irene. NAS begon sterk en kwam op een 3-0 voorsprong. Verdedigend werd NAS slordiger, waardoor het gelijk werd. NAS behield daarna lang een voorsprong, maar moest in de slotfase hun meerdere erkennen in Prinses Irene. Nas MW 1 speelde vorige week woensdag in Weurt tegen Spes. De wedstrijd ging de eerste helft zeer gelijk op, beide teams waren fel en fanatiek, en het tempo lag hoog. In de tweede helft kon NAS doorpakken en sloot de wedstrijd af met een 11-5 winst.