Afbeelding
Foto: Museum Kasteel Wijchen

Decemberactiviteiten Museum Kasteel Wijchen en Wijchense Molen

WIJCHEN - Tijdens de kerstvakantie is er in Museum Kasteel Wijchen en bij de Wijchense Molen van alles te doen en te beleven. Tijdens het Sprookjesfestijn op 21 en 22 december rijdt er zelfs een huifkar tussen beide locaties op en neer.

Museum Kasteel Wijchen is tijdens de kerstvakantie gewoon geopend. In het Koetshuis is de tentoonstelling Vrij! Wijchen herdenkt '40-'45 te bezichtigen, en in het kasteel de tentoonstelling Emilia van Oranje Nassau. Kasteelvrouwe in Wijchen.

Escape route

Voor gezinnen en families met kinderen vanaf 8 jaar is er de superleuke en spannende escape route 'Het verloren verhaal van Gelderland'. De escape route is te spelen tijdens de openingstijden. Reserveren is mogelijk via de website. Voor meer informatie en zie de website www.museumwijchen.nl.

Wijchense Molen

Tijdens het Sprookjesfestijn op 21 en 22 december zijn er bij de Wijchense Molen allerlei activiteiten. Er is van alles te smullen, gitaarclub Wijchen treedt op en er is een verhalenvertelster.

Molenoliebollen

Op Oudjaarsdag zijn er als vanouds molenoliebollen en appelbeignets te koop in de molen. Gezien de grote belangstelling in de afgelopen jaren wordt gevraagd om in de dagen vóór 31 december uw bestelling te reserveren via de webshop of via een formulier dat af te halen is bij de molen. Voor meer informatie, zie: www.wijchensemolen.nl.