Afbeelding
Foto: Eigen

KerstFair Schitterend Batenburg

BATENBURG - Op vrijdag 20 december vindt in Batenburg voor de vierde keer de Kerstfair 'Schitterend Batenburg' plaats. Rondom de oude Sint Victor Kerk (protestantse kerk) worden gezellige kraampjes met leuke 'handel' geplaatst, waar iedereen onder het genot van een hapje en drankje het kerstweekend kan inluiden. De Kerstfair is te bezoeken van 17.00 tot 21.00 uur, is bedoeld voor jong en oud, en biedt voor elk wat wils.

Lichtjesoptocht

Om 18.30 uur start de lampionnenoptocht. Deze speurtocht staat in het teken van Kerstmis. Door mee te lopen met deze lichtjesoptocht is het mogelijk de diverse bezienswaardigheden van Batenburg te betreden. Meedoen kan door om 18.30 uur bij Uitbaeterij de Viersprong voor 3 euro een lampion met lichtje te kopen. Samen met deze lampion krijg je een bonnetje voor een kop warme chocolademelk wanneer je de speurtocht hebt volbracht.

Verlicht Pontje

Tijdens Schitterend Batenburg vaart er tussen 17.00 en 21.00 uur een verlicht pontje van Demen naar Batenburg. Door met het pontje te komen is men meteen helemaal in kerststemming.