Kerstconcert Zanggroep Charm en Emvoice

MAASBOMMEL - Zanggroep Charm en Emvoice presenteren zondag 22 december een sfeervol kerstconcert in de St. Lambertuskerk in Maasbommel.

Met het kerstconcert biedt Zanggroep Charm samen met Emvoice de bezoekers wat warmte in koude tijden.
De tweeëntwintig vrouwen van Zanggroep Charm zingen verrassende, meerstemmige arrangementen, waarvan er een aantal speciaal geschreven zijn door dirigent en arrangeur Pieter Boer. Geluidsman Charles Steman doet de technische ondersteuning, waardoor de muziek prachtig tot zijn recht komt.

Emvoice bestaat uit toetsenist Gerard en zangeres Ingeborg. Samen kunnen zij zich beroepen op jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek bij de meest uiteenlopende gelegenheden.

Repertoire

Het repertoire van deze middag bestaat uit mooie nummers die bij kerst passen. Er worden moderne en traditionele kerstliederen ten gehore gebracht, maar ook minder bekende kerstjuweeltjes.
Het concert begint om 14.00 uur. De entree bedraagt 7,50 euro per persoon inclusief twee consumpties (koffie, thee, warme chocolademelk of glühwein). Kinderen tot en met 12 jaar mogen het concert gratis bezoeken.

Kaarten zijn te bestellen op www.emvoice.nl/evenementen. Meer informatie is te vinden op www.zanggroepcharm.nl en www.emvoice.nl.