Afbeelding

DIO'30 neemt koppositie over

DRUTEN - DIO'30 heeft de topper tegen koploper MASV met 2-1 gewonnen en heeft daarmee ook de koppositie van de ploeg uit Arnhem overgenomen.

Door Twan van der Zandt

MASV begon aanvallend aan de wedstrijd, maar het was DIO'30 dat op voorsprong kwam na een paar gevaarlijke aanvallen. Een paar minuten later stond het zelfs 2-0. MASV leek even helemaal van slag te zijn, maar wist zich te herpakken en was voetballend sterker. De voetballers uit Arnhem kregen veel corners en uiteindelijk met succes. Net voor rust werd het 2-1. In de tweede helft werd er niet meer gescoord, ondanks kansen voor beide teams. MASV kreeg nog een strafschop, maar keeper Dennis Amati zorgde voor een geweldige redding. Dankzij deze overwinning staat DIO'30 nu bovenaan in de tweede klasse I. Donderdag speelt DIO'30 om 20.15 uur thuis voor de beker en zondag volgt een uitwedstrijd tegen Quick 1888.