Kerstkoopzondagen in Hart van Beuningen

BEUNINGEN - De winkels in Hart van Beuningen zijn de laatste drie zondagen van het jaar geopend. Het centrum is sfeervol verlicht en de grote kerstbomen staan op de pleinen. De winkels zijn op 15, 22 en 29 december van 12.00 tot 17.00 uur geopend.

Op zondag 15 december zorgen de ondernemers voor gezelligheid in de winkels, gewoon in een gezellige sfeer uw kerstinkopen doen.

Op 22 december pakken ze uit met op het Julianaplein, net als voorgaande jaren, Roel's beestenboel. Dit jaar staan er gezellig een aantal kersthuisjes bij, waar bezoekers kunnen genieten van koek & zopie.
Het kleine gedeelte van het Julianaplein is dit jaar een Kidskerstplein met glitter en glamour voor de kinderen. Vanaf 12.30 uur kunnen ze zich daar laten 'kerst- schminken, een glitter tattoo plakken, de haren feestelijk laten vlechten, glitter nagels lakken én gratis poffertjes eten.

In de passage en het Thorbeckeplein verhogen 't Koor Beuningen en Our Choice uit Weurt de kerstsfeer met gezellige kerstliedjes. 'Bij KRAAK DE KLUIS op het Kerkplein maakt u, met uw aankoopbon, kans op leuke prijzen. Deze zijn gesponsord door de lokale ondernemers. Terwijl u gezellig door het centrum slentert, kunt u de Kerstman en Kerstvrouw tegen het lijf lopen.'

Eindejaars sale

Op koopzondag 29 december sluiten de ondernemers het jaar af met een EINDEJAARS SALE. Meer informatie: www.hartvanbeuningen.nl.