SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC Foto: Kinderboerderij de Grote Gemeente Wamel

Kerst op kinderboerderij

WAMEL - Op kinderboerderij De Grote Gemeente in Wamel wordt zaterdag 14 december kerst gevierd. Muziek, lichtjes, kerststalletjes en vuurkorven vormen het sfeervolle decor om alvast in kerststemming te komen.


Net als elk jaar beginnen de feestelijkheden met een verlichte optocht door het dorp. Indien nodig, zijn er op de kinderboerderij vanaf 7 december lampionnetjes met een lampje te koop of op 14 december vanaf 16.45 uur bij basisschool de Terebint. Op die locatie wordt tevens verzameld, om vervolgens vanaf 17.00 uur in een grote parade door het dorp te trekken. Eindpunt is de sfeervol verlichte kinderboerderij, waar deze avond van alles te beleven is.

Zangers en muzikanten uit het dorp verzorgen muziek en er wordt een kerstspel opgevoerd door cliënten van het dagcentrum. Er is een tentoonstelling van kerststallen en er zijn kerststukken te koop. Uiteraard is gezorgd voor glühwein, chocolademelk en een versnapering. De opbrengst van de kerstmarkt komt geheel ten goede aan de kinderboerderij. De kerstviering duurt tot circa 20.00 uur. De toegang is gratis.

SAMSUNG CSC