SV NAS start met zaalwedstrijden

BEUNINGEN - NAS midweek speelde afgelopen woensdag de eerste wedstrijd van de binnencompetitie. Het team kwam al snel op een 1-0 voorsprong, maar had verder moeite met scoren. Na een 3-2 ruststand won Nas uiteindelijk met 6-4.

De pupillen E1 speelden in Erp tegen de Korfrakkers. NAS begon goed, speelde goed over en liep goed vrij. Toch werd met 6-2 verloren.
Zaterdag speelden de pupillen E2 hun eerste wedstrijd uit tegen Spes. Ook hier liepen de Beuningse korfballers tegen een verlies aan. Voor de B2 stond een thuiswedstrijd tegen Diosa op het programma. Diosa startte fel aan de wedstrijd en liep al snel uit naar 6-0. Toch wist NAS terug te komen tot 3-6 bij rust. In de tweede helft liep Diosa uit naar 3-9. De eindstand werd 5-11.