DIO'30 geeft winst uit handen tegen DVC'26

Nederlaag DIO'30

DIDAM - DIO'30 is in de uitwedstrijd tegen DVC'26 geheel onnodig tegen de tweede nederlaag van het seizoen aan gelopen, 2-1. In navolging van het betaalde voetbal werd er ook in Didam de eerste minuut niet gevoetbald om een statement te maken tegen racisme.
Vooral in de eerste helft had DIO'30 helemaal niets te vrezen van de thuisploeg, maar zette het na op voorsprong te zijn gekomen te weinig druk om de wedstrijd definitief te beslissen. Bij de thuisploeg was de opluchting groot, omdat het de laat verkregen voorsprong vast wist te houden en zo pas de tweede overwinning boekte van dit seizoen. DIO'30 is zo slecht begonnen aan de tweede periode, maar staat wel nog steeds op een gedeelde tweede plaats omdat ook WAVV verloor bij DCS. De wedstrijd van koploper MASV, dat in Ulft speelde tegen SDOUC, werd bij een 0-1 tussenstand gestaakt.
Nu volgen er twee thuiswedstrijden voor DIO'30. Over twee weken komt de koploper op bezoek, maar eerst is het de beurt aan Union. De wedstrijd op sportpark de Gelenberg begint om 14.00 uur.