Beuningse Boys tegen DVV.
Beuningse Boys tegen DVV. Foto: Niels Eggenhuizen

Beuningse Boys bekert verder

BEUNINGEN - Voor Beuningse Boys stond afgelopen zondag een bekerwedstrijd op het programma. In de eerste knock-outronde van de beker werd DVV uit Duiven met 6-0 afgetroefd.

Door Niels Eggenhuizen

In het eerste halfuur gebeurde er niet veel op De Ooijgraaf. Beide teams tastten af en speelden de bal rond. Beuningse Boys kwam dicht bij een doelpunt, echter kopte Troy Wagenaar de bal boven op de lat. Na een half uur spelen was het Beuningse Boys dat op voorsprong kwam. Twee minuten later werd het 2-0, en voor rust zelfs nog 3-0. Na de rust was het Beuningse Boys dat controleerde en uiteindelijk een eindstand van 6-0 noteerde.

Dankzij de winst bekert Beuningse Boys eenvoudig verder. Volgende week komt buurman Ewijk op bezoek. De aftrap is om 14.00 uur.