DSZ verliest in eigen huis van UHC

BOVEN-LEEUWEN - DSZ heeft geen vervolg kunnen geven aan de mooie reeks van de afgelopen weken. In een thuiswedstrijd tegen UHC werd met 2-4 verloren.

Door Marcel van Baren

Na zeven minuten voorkwam keeper Paul van Hees een snelle achterstand, maar werd een minuut later alsnog gepasseerd. Na zeventien minuten stond ook de 0-2 op het scorebord. Er volgden daarop diverse kansen voor DSZ, maar hieruit werd niet gescoord.

Al snel in de tweede helft viel het derde tegendoelpunt. Toch wist de thuisploeg vijf minuten later de spanning in de wedstrijd weer wat terug te brengen, door een doelpunt van Jasper van Dreumel. Na deze 1-3 kreeg DSZ weer een beetje vertrouwen, maar de kansen die volgden waren niet scherp genoeg. Pas in de blessuretijd werd nog tweemaal gescoord. Eerst maakte UHC er 1-4 van, en direct daarna scoorde Dennis Janssen de 2-4.