Afbeelding
Foto: Loes van Eck-Verhoeven

Hij komt, hij komt ...

MAAS EN WAAL - Nog maar tien nachtjes slapen en dan meren Sint en zijn pieten weer aan in Nederland. Uiteraard zijn er in Maas en Waal, behalve de intochten, de nodige Sinterklaasactiviteiten.


In Theater de Molen speelt Theater Kwadraat op zondag 17 november de voorstelling 'Sint en de verdwenen pakjes'. De combinatie van theater met grote poppen, schaduwtheater, poppenkast, muziek- en lichteffecten maakt iedere voorstelling tot een unieke beleving. Aanvang 14.00 uur. Meer informatie en kaartjes: theaterdemolen.nl.

Kasteel Hernen

De Sint brengt op 30 november een bezoek aan Kasteel Hernen. Samen met zijn pieten komt hij die dag aan op het kasteel, om er een aantal nachten te verblijven. Ter voorbereiding op zijn verjaardag moet er wel nog van alles gebeuren, en alle hulp is welkom. Extra leuk is het dat de Sint ook in de avond bezocht kan worden, in een sfeervol verlicht kasteel. Meer informatie en kaartjes reserveren: www.glk.nl.

Poppentheater

Poppentheater Tingeling speelt op zondag 24 november en zondag 1 december de sinterklaasvoorstelling 'Een bal voor Tingeling'. Aanvang 14.00 uur. Meer informatie en kaartjes reserveren: www.poppentheatertingeling.nl.