Avios/DBV wint van Unitas'28

ALPHEN/MAASBOMMEL - In de spannende wedstrijd tussen Avios/DBV en Unitas'28, hebben de voetballers uit Alphen/Maasbommel met 2-1 gewonnen.

Beide ploegen werkten hard, en er waren veel sportieve en mooie duels te zien. In de eerste helft had de thuisploeg iets de overhand, dat werd beloond met een doelpunt door Daan Bremmers.
In de tweede helft was het Unitas'28 dat een betere start kende. Een kwartier voor tijd werd de gelijkmaker gescoord. Kort voor het einde van de wedstrijd maakte Harm van Zwam de winnende 2-1. Met een mooi genomen vrije trap wist hij de bal in de negentigste minuut in de kruising te plaatsen. Volgende week staat de wedstrijd tegen koploper Niftrik op het programma. Aanvang 14.30 uur.