Nipt verlies Unitas'28

AFFERDEN – Ondanks drie doelpunten in een uitwedstrijd was Unitas'28 niet scherp genoeg bij Victoria'25, en bleven de drie punten in Afferden. Na een zwakke eerste helft stond Victoria'25 op een 2-0 voorsprong. Na de eerste treffer van Unitas'28, in de 55ste minuut, leek er weer hoop voor de gasten. Toen echter vijf minuten later Stijn van Stippent mis tastte, kreeg Gijs de Groot vrije doorgang en was Edgar Florissen kansloos op zijn inzet, 3-1. Hierna wist Unitas'28 opnieuw de aansluiting te vinden door een doelpunt van Shahin Roshanaie, 3-2. Vijf minuten voor tijd was het Koen Lammers die de vierde treffer binnen prikte voor de thuisclub, 4-2. In de extra tijd scoorde Chiem Heijmen nog wel de 4-3. Komende zondag een thuiswedstrijd tegen Niftrik. De aftrap is om 14.30 uur op De Parken in Wamel.