Bijgaand een overzicht van de diensten en vieringen in de regio komende week. Meer informatie over de diensten en overige activiteiten is te vinden op de websites van de diverse geloofsgemeenschappen.


Plaatsing kerkberichten

Voorheen verscheen de pagina met kerkberichten in de Maas en Waalkanter en de Koerier Beuningen. Omdat deze twee kranten niet meer verschijnen, heeft de Maas en Waler besloten de aankondigingen van kerkdiensten over te nemen. In goed overleg met de geloofsgemeenschappen is besloten geen misintenties meer op te nemen bij de kerkberichten. Om dat geleidelijk aan af te bouwen, is gekozen voor een overgangsperiode van een maand. Met een aantal geloofsgemeenschappen, zoals de parochie in Bergharen zijn afspraken gemaakt om de intenties wel op te nemen.

Meer informatie

Meer informatie over de diensten en overige activiteiten is te vinden op de websites van de diverse geloofsgemeenschappen. Voor meer informatie over de diensten van de protestantse kerk, zie: www.kerkenmaasenwaal.nl. De parochie H. Franciscus en H. Clara (gemeente Druten) is te vinden op www.parochiefranciscusenclara.nl. Voor de website van de H. Johannes XXIII parochie (gemeente Beuningen), zie: www.johannesxxiii.nl. Voor meer informatie over de St. Christoffelparochie (gemeente West Maas en Waal), zie: sites.google.com/site/maasenwaalparochies.