Zege Beuningse Boys

Door Niels Eggenhuizen

BEUNINGEN - Nadat uit de eerste drie wedstrijden slechts een punt gehaald werd, speelde Beuningse Boys afgelopen zondag een thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Vitesse'08 uit Gennep. De Boys begonnen beter aan de wedstrijd, zochten veelvuldig de aanval, maar kwamen niet tot scoren. Vitesse'08 lukte dat wel, waardoor de Beuningse voetballers al gauw met 0-2 achter stonden. Beuningse Boys stroopte de mouwen op en ging op zoek naar de aansluitingstreffer. Deze kwam na 26 minuten spelen. Voor rust werd de stand gelijkgetrokken. Na de rust was het Beuningse Boys dat scherp uit de kleedkamer kwam en uiteindelijk een eindstand van 6-2 neer wist te zetten. Een belangrijke overwinning voor de ploeg, die daardoor langzaam omhoog kruipt in het klassement. Aanstaande zondag speelt Beuningse Boys tegen Germania.